Stacks Image 147

INFOSECTIE - Iets over mijzelf - FAQ - Help

In deze informatiesectie vind je de volgende onderdelen:


Zéér in het kort wat informatie over mezelf;
Externe links;
De panorama FAQ;

En natuurlijk een help pagina over navigeren in de panorama foto's. Want ik kan me heel goed voorstellen dat het je kan afschrikken als je een panorama opent. Buttonbar, buttons, hotspots en thumbnails staren je aan. e vraagt je wellicht af "hoe werkt dit en hoe bedien ik het", vooral als je niet veel ervaring met Internet hebt. Daarom heb ik een pagina met alle relevante informatie over het navigeren in een panorama op een rij gezet.   En op een andere pagina heb ik ook wat FAQ's over Interactieve Panorama Foto's geplaatst. Alles via het menu "Informatie" te openen.


Héél in het kort wat informatie over mij
Hulp bij de Buttonbar en Navigeren in een Panorama
Panorama FAQ - Wetenswaardigheden en waarom ik panorama foto's maak
Externe links

Start   
Vorige Pagina   
Volgende Pagina   

Deze site plaatst géén eigen cookies en verzamelt ook géén gebruikersgegevens.